همه چیز درباره عوارض برداشتن چربی بوکال

عمل جراحی بوکال فت با هدف کاهش حجم گونه‌ ها از طریق برداشتن چربی انجام می‌ شود. در برخی افراد ، پر بودن بیش‌ از حد یک سمت گونه نسبت به سمت دیگر می‌ تواند چهره را نا متقارن نشان دهد. در طول این عمل ، جراح مقدار کمی از چربی گونه را از یک یا هر دو طرف بر می‌دارد. نکته کلیدی در این عمل این است که جراحی به دست یک متخصص حرفه ای انجام شود تا نتایج این جراحی ، طولانی‌ مدت باشد و مهم تر از همه ، خطرات و عوارضی را به همراه نداشته باشد. اما با توجه به تهاجمی بودن ماهیت این فرایند زیبایی ، وقوع برخی عوارض عمل بوکال فت ، امری اجتناب ناپذیر است. هر چند که عوارض این عمل ، در صورت اجرا به دست یک جراح خوب ، موقتی و بی خطر هستند ، ولی یکی از جنبه های موفقیت عمل ، آگاهی کامل از عوارض قبل از تصمیم‌گیری برای انجام است. از این رو در ادامه ، به عوارض احتمالی این عمل اشاره شده است تا شما داوطلب عزیز با نگاهی اگاهانه تر در مسیر ارتقا زیبایی و جذابیت چهره تان قدم بردارید.

عوارض بوکال فت - دکتر نیما حسامی

عوارض بعد از برداشنن بوکال

  • تورم
    تورم یکی از اولین عوارض بعد از بوکال فت است که ممکن است چندین هفته طول بکشد. استفاده از کمپرس سرد و رعایت دقیق دستورات مراقبتی بعد از عمل به کاهش تورم کمک می‌کند.
  • کبودی
    کبودی اطراف گونه‌ ها و فک یکی دیگر از عوارض رایج باکال فت است که معمولاً ظرف چند هفته برطرف می‌ شود.
  • بی‌ حسی
    بی‌ حسی موقت یا کاهش حس در گونه‌ ها یا اطراف آن به دلیل تحریک اعصاب ، در برخی از بیماران ، رخ می دهد. خوشبختانه ، این عارضه بوکال فت نیز معمولاً به‌ تدریج برطرف می‌ شود و جای نگرانی برای آن وجود ندارد.
  • درد
    درد بعنوان یک عارضه احتمالی بعد از بوکال فت ، اغلب در دامنه ای خفیف تا متوسط بروز می کند. این عارضه ، کاملاً طبیعی است و به راحتی با مصرف داروهای مسکن تجویز‌ شده توسط جراح می‌ تواند به خوبی کنترل شده و کاهش پیدا کند.
  • عفونت
    شاید به دلیل تهاجمی بودن این جراحی و قرار داشتن در ناحیه دهان ، این نگرانی در داوطلببین این عمل وجود داشته باشد که مبادا پس از عمل ، دچار عفونت شوند. عفونت از عوارض احتمالی بعد از بوکال فت است که در موارد بسیار نادر ، ممکن است رخ دهد. اجرای صحیح مراقبت از زخم و پیروی از دستورات مراقبتی ، از کلیدی ترین فاکتورها برای به صفر رساندن بروز این عارضه ناخوشایند محسوب می شود.
  • خونریزی
    خونریزی خفیف بعد از عمل ، طبیعی است. اما اگر این عارضه پس از بوکال فت ، شدید یا طولانی‌مدت باشد ،حتماً باید به پزشک اطلاع داده شود تا ایشان با انجام اقدامات و ارائه توصیه های مرتبط ، این عارضه را تحت کنترل قرار دهد.
  • جای زخم
    خوشبختانه ، در این عمل زیبایی ، برش‌ ها داخل دهان ایجاد می‌ شود. بنابراین جای زخم قابل مشاهده نیست . پاسخ بدن به ترمیم ، در افراد مختلف متفاوت است ولی نهایتاً با گذر زمان ، جای زخم بهبود می یابد و اثری از ان باقی نخواهد ماند. .
  • عدم تقارن
    یکی از خطرات احتمالی و عوارض مهم بعد از بوکال فت ، نامتقارن شدن دو طرف صورت است. یعنی ممکن است یکی از گونه‌ ها با دیگری متفاوت به نظر برسد. خب ، راه پیشگیری از این عارضه مهم چیست ؟ پاسخ یک کلمه است : انتخاب جراح ماهر. یک جراح خوب با درک اینکه این عمل جراحی با هدف ارتقا کانتور گونه‌ها انجام می‌شود در زمان برداشتن چربی درونی گونه ها به شکلی عمل می کند تا تقارن طبیعی صورت حفظ شده و تناسب صورت باقی بماند.
  • هماتوم
    این عارضه نیز یکی دیگر از عوارض بوکال فت است که در اثر تجمع خون زیر پوست ممکن است اتفاق بیفتد. علیرغم اینکه این عارضه ، بسیار نادر است اما در صورت وقوع ، تخلیه خون جمع شده انجام می شود تا بهبودی سریع‌تر حاصل شود.
  • تاخیر در بهبودی
    خوشبختانه ، دوره نقاهت این عمل ، کوتاه است و بیمار می تواند خیلی زود فعالیت های نرمال روزانه را از سر گیرد. اما برای اینکه فرایند بهبود ، در مسیر مطلوبی پیش رود ، لازم است برخی اقدامات از قبیل ترک سیگار ، دنبال کردن یک تغذیه مناسب و محدود کردن فعالیت های فیزیکی برای یک بازه زمانی ، رعایت شود.تغییر در
  • جویدن
    تورم و حساسیت گونه‌ ها ممکن است موقتاً در جویدن اختلال ایجاد کند. مصرف غذای نرم در دوران اولیه به بهبود کمک می‌ کند.
  • خشکی دهان
    خشکی دهان عارضه بعد از عمل بوکال فت است که موقتی است که با نوشیدن مایعات کافی و رعایت بهداشت دهان قابل کنترل می باشد.

جمع‌ بندی

عوارض ناشی از جراحی برداشت چربی بوکال ، معمولاً موقتی هستند، و اغلب بر روند بهبودی و رضایت بیمار تأثیر نمی گذارند. رعایت صحیح مراقبت ها نقش به سزایی در برطرف شدن و کنترل و پیشگیری از عوارض بعد از بوکال فت دارد. بدون شک افرادی که قصد انجام این عمل را دارند باید تمام جنبه های آن از قبیل مزایا و معایب و عوارض بعد از بوکال فت آن را به‌دقت بسنجند و با جراح خود مشورت کنند و حتماً این عمل را نزد فردی با تجربه و متخصص انجام دهند تا خطر بروز عوارض کاهش یابد.

دکتر نیما حسامی

دکتر نیما حسامی

دکتر نیما حسامی، متخصص جراحی دهان، فک، صورت و بینی، فارغ‌التحصیل دانشگاه شهید بهشتی هستند. ایشان پس از فارغ‌التحصیلی، دوره دستیاری تخصصی جراحی دهان، فک و صورت را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گذراندند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

چاپ صفحه
پرینت