گونهها تأثیرات بسیار زیادی بر چهره شما دارند؛ به طوریکه یک گونه برجسته میتواند چهره شما را بسیار جذاب و پرانرژی نشان دهد. بعضی از افراد ، به ویژه خانمها، برای ارتقا زیبایی چهره خود از پروتز گونه استفاده میکنند و با این کار جذابیت چهرهشان را چند برابر می کنند. در طرف دیگر، افرادی که چهره شان بدون برجستگی و زاویه خاصی است، به کمک این جراحی می توانند ظاهر جذاب تری برای صورتشان ایجاد کنند. بعضی افراد هم با گذشت زمان و پیری، گونههایشان افتاده و حجم خود را از دست می دهند. شما در هر یک از گروه های فوق قرار داشته باشید، می توانید به کمک جراحی و کاشت پروتز گونه، مشکلات گفته شده را حل کنید.
چند نکته درباره پروتز گونه:
1. پروتز گونه به منظور بهبود شکل استخوان گونه، استخوان فک یا چانه و کانتورینگ فرم صورت به کار میرود.
2. این نوع پروتز از مواد جامد مانند سیلیکون تهیه شده است و در اندازههای مختلف در دسترس میباشد.
3. پروتزهای گونه در برابر ضربه مقاوم هستند و بعد از قرار گرفتن در محل موردنظر، جا به جا نمی شوند.
4. این عمل جراحی میتواند به همراه دیگر روشهای زیبایی نظیر جراحی زیبایی بینی یا لیفت صورت نیز انجام شود.
معرفی انواع مختلف پروتز گونه:
ایمپلنتهای گونه را میتوان به سه دستهبندی زیر تقسیم کرد:
1. مالار (Malar): این نوع پروتزها مستقیماً بر روی استخوان گونه قرار گرفته و گونه ها را به طور قابل توجهی برجسته می کند.
2. ساب مالار (Submalar): این نوع پروتزها به دلیل ایجاد فرم پرتر در گونهها، به خصوص برای افرادی که چهرهی لاغر و گود افتاده دارند، انتخاب مناسبی به حساب میآیند.
3. ترکیبی (Combined): همانطور که از نام این نوع پروتز گونه پیداست، موجب حجم دهی هر دو ناحیه یعنی استخوان گونه و گونهها می شود.
نکتهی مهمی که خوب است در مورد ایمپلنتهای پروتز گونه بدانید، این است که دارای ساختارهای منسجم و محکمی هستند و عموما از سیلیکون ساخته شده اند؛ بنابراین، با بدن سازگاری داشته و هیچ خطری را به همراه ندارند. جهت انتخاب بهترین نوع پروتز گونه، جراح با توجه به فرم صورت، ایرادات قابل تصحیح، و همچنین نیاز و هدف شما از جراحی، تصمیم نهایی را اتخاذ میکند.
روند جراحی پروتز گونه
ممکن است تا به حال به این نکته توجه نکرده باشید که یکی از دلایل اصلی استرس و اضطراب مربوط به جراحی ، عدم اطلاعات کافی در مورد جزئیات این روند است. آگاهی از جزئیات فرآیند جراحی میتواند نقش مهمی در کاهش استرس شما ایفا کند. بنابراین، در ادامه به شما توضیح مفصلی از روند جراحی پروتز گونه ارائه میدهیم تا شما با اطمینان وارد اتاق عمل شوید.
در ابتدا، به شما باید اطلاع دهیم که جراحی پروتز گونه یک فرآیند سرپایی است و نگرانی در مورد بستری شدن نداشته باشید.
برای شروع جراحی زیبایی پروتز گونه، مانند دیگر جراحیها، پزشک شما را تحت بیهوشی عمومی قرار میدهد. این کار باعث میشود شما در طول فرآیند به خواب عمیق می روید و بعد از به هوش آمدن می توانید چهره جدیدتان را ببینید.
پس از ایجاد تأثیر بیهوشی، جراح به منظور جایگذاری ایمپلنت گونه، باید برشهایی ایجاد کند. نحوه این برشها به نوع ایمپلنت انتخابی برای کاشت در گونه بستگی دارد و ممکن است از داخل دهان یا زیر پلک تحتانی ایجاد شود.
سپس پس از ایجاد برش، جراح پروتز را وارد محل مناسبی از گونهها میکند و آن رادر محل ثابت می کند. پس از اطمینان از قرارگیری صحیح پروتز در مکان مناسب، با استفاده از نخ بخیه جذبی، برشها را میبندد و جراحی به پایان میرسد.
شاید سوالی که در ذهنتان ایجاد شود این باشد: چه مدت زمانی برای انجام کامل مراحل جراحی پروتز گونه لازم است؟ بهطور کلی و در شرایط نرمال، گفته میشود که جراحی زیبایی پروتز گونه می تواند طی یک ساعت به انجام برسد.
دوره ریکاوری بعد از پروتز گونه
بعد از اتمام جراحی پروتز گونه، به اتاق ریکاوری منتقل میشوید و تا زمانی که هوشیاری تان به سطح قابل قبولی برسد، تحت نظر و مراقبت تیم پزشکی قرار دارید. این مرحله از جراحی اهمیت زیادی دارد و ما در ادامه به شما توضیح میدهیم که چگونه این فرآیند انجام میشود.
1. اتاق ریکاوری: پس از اتمام جراحی، شما به اتاق ریکاوری منتقل میشوید. در این محیط، تحت نظر پرستاران و تیم پزشکی با تجربه قرار میگیرید که بر علائم حیاتی شما نظارت مستمر دارند تا از سلامت شما مطمئن شوند.
2. بررسی حیاتی و وضعیت: پس از به هوش آمدن، علائم حیاتی شما، شامل فشار خون، ضربان قلب و تنفس، توسط تیم پزشکی مورد بررسی قرار میگیرد. این اطلاعات مهم برای اطمینان از بهبود سلامت شما استفاده میشوند.
4. مرخص شدن: در نهایت، پس از اطمینان از وضعیت شما و آمادهسازی برای بازگشت به خانه، شما مرخص میشوید. توصیهها و دستورات پس از جراحی توسط پزشکان به شما داده میشود تا بهبودی شما پیگیری شود.
این فرآیند کامل از آغاز تا پایان جراحی پروتز گونه، تحت نظر تیم پزشکی مجرب انجام میشود تا شما تجربهای امن و آرام داشته باشید.
دوام و ماندگاری پروتزهای گونه چقدر است ؟
در پاسخ به این پرسش، باید تاکید کنیم که ایمپلنتهای گونه از جنس سیلیکون، به دلیل مقاومت بسیار بالا و ویژگیهای فیزیکی مناسب، دارای دوام بسیار بالایی هستند. از این رو، میتوان انتظار داشت که نتیجهی طولانی مدت و حتی مادامالعمری این پروتزها باشد.
نکته مهم دیگری که باید به آن اشاره کنیم، این است که در صورت نیاز به بازگشت به فرم اصلی گونهها به هر دلیلی، امکان انجام یک جراحی مجدد وجود دارد. این فرآیند به بیمار این امکان را میدهد که با یک جراحی نسبتاً ساده، پروتزها را از گونههای خود جدا کند و در صورت نیاز به تغییرات، اقدام به تعویض یا بازسازی نماید.
بنابراین، ایمپلنتهای سیلیکونی با دوام بالا و قابلیت برگشتپذیری، یک راهکار پایدار و انعطافپذیر برای بهبود شکل گونهها و ارتقاء زیبایی چهره فراهم میآورند.